Apps

Apps. Ze zijn er in veel verschillende vormen. Of dit nou een mobiele app is, of een desktop app, of zelfs een web app. Wij creëren het allemaal! Altijd geheel naar jouw wensen.

Mobiele apps

iOS & Android zijn hier de belangrijkste platformen. Met deze platformen alleen al bereik je 99,6 % van de wereldwijde smartphone gebruikers! Laat ons jou helpen om jouw idee zo goed mogelijk op deze snel groeiende markt te brengen. Wij helpen jou in iedere stap!

Desktop apps

Wij ontwikkelen desktop apps voor Mac OS X, Windows & Ubuntu. Dit zijn de drie grootste desktop platformen. Wij kunnen voor jou een geheel op maat complexe desktop app ontwikkelen die werkt op alle drie deze platformen.

Web apps

Web apps zijn niet platform gebonden. Deze apps kunnen worden uitgevoerd vanuit een browser, dit soort apps kunnen namelijk worden geopend op een smartphone & een computer! Wij ontwikkelen graag een op maat web app voor jou! Denk bijvoorbeeld aan een complex systeem voor jouw medewerkers, of een systeem om makkelijk alle financiën te kunnen bijhouden.

Publicatie

Wij kunnen voor jouw app de publicatie verzorgen! Voor beiden mobiele en desktop apps bieden wij de verzorging van de publicatie voor een goedkope eenmalige prijs. Ieder terugkomend jaar zal er een goedkope prijs in rekening worden gebracht voor het onderhoud van de publicatie. Uiteraard kun je de app ook zelf publiceren.