Glasbestel.nl

Glasbestel.nl

Glasbestel.nl

Type: webshop

Status: voltooid

Project omschrijving

Hier kun je verschillende soorten glas op maat bestellen. De vernieuwde webshop met het systeem waarmee je op maat gemaakt glas kunt bestellen is ontwikkeld door Congreats.

Voor Glasbestel.nl hebben wij een op maat webshop ontwikkeld in Congreats CMS. In deze webshop is het mogelijk voor bezoekers om hun glas naar wens samen te stellen.

Update op 06-05-2019: wij hebben de webshop een geheel nieuw design gegeven. Het gehele design is aangepast naar de nieuwe standaarden. Ook deze nieuwe versie maakt gebruik van Congreats CMS.

Bezoek project

Beoordeling

Wij hebben een spiksplinter nieuwe Website glasbestel.nl laten maken door Nick .Nick is een zeer Gemotiveerd en serieus persoon die altijd overal een oplossing voor vindt en wat zeker waar is hij komt Altijd met een oplossing en nog belangrijker nog hij komt altijd zijn beloftes na dat kan je van velen niet zeggen uit ervaring. Nick van Congreats is dus danig serieus met zijn werk bezig hij neemt geen Genoegen met minder hij wil altijd het beste voor de klant je krijgt voor een mooie prijs een zeer zorgvuldig uitgewerkte Website als eind product.

Glasbestel.nl aan Congreats