Telefonie

Telefonie voor zakelijk & particulier. Altijd met een concurrerende prijs & veel functionaliteiten! Ook leveren wij onze telefonie met onze uitgebreide service.

Zakelijk

Onze telefonische oplossingen zijn op veel verschillende manieren in te zetten. Je hebt de keuze uit veel verschillende Nederlandse regio nummers, ook leveren wij internationale nummers. Bij ons kun je ook kiezen om meerdere nummers in 1 keer aan te vragen en ook kun je jouw bestaande nummers porteren naar ons. Wij leveren SIP-trunks, Hosted Telefonie en mobiele simkaart abonnementen via het netwerk van KPN.

SIP-trunks zijn te vergelijken met een "gewone telefoonlijn". Het enige verschil is dat een SIP-trunk niet via een "gewone telefoonlijn" lopen, maar over een dataverbinding. Het aantal simultane gesprekken via een SIP Trunk is in principe niet gelimiteerd. De beschikbare bandbreedte is dan de beperking. Congreats heeft geen beperking op het aantal simultane gesprekken. Wij bieden onze SIP Trunk met een onbeperkt aantal kanalen. Lees meer over SIP-trunks op Wikipedia.

Hosted Telefonie, Zakelijke VoIP, Telefooncentrale in de Cloud. Deze dienst heeft vele namen. Middels Hosted Telefonie ontzorgen wij jou als klant door jouw telefooncentrale bij ons in het datacenter te hosten. Hiermee is de klant volledig onafhankelijk van de locatie waar hij of zij gevestigd is. Of je nu in Nederland een kantoor hebt, of jouw zaken in Spanje afhandeld, het maakt niet uit. Onze dienst kun je overal ter wereld gebruiken. Deze optie komt bij ons ook met vele functionaliteiten, denk bijvoorbeeld aan: een keuzemenu, een wachtrij en nummers doorschakelen.

Particulier

Wij leveren ook mobiele abonnementen via het netwerk van KPN. Meerdere pakketten voor een concurrerende prijs. Deze mobiele abonnementen bieden wij aan voor zakelijke klanten & particuliere klanten. Onze mobiele pakketten komen altijd met de volgende functies: onbeperkt bellen, 4G dataverbinding & gratis nummerbehoud. Onze pakketten maken gebruik van het KPN mobiele netwerk. Dit netwerk heeft een landelijke dekking groter dan 95%.

  • Pakket Brons: 1 GB data
  • Pakket Goud: 5 GB data

Onze prijzen zijn concurrerend. Dit betekent dat wij iedere dag checken of de prijzen omlaag kunnen. Wil je de huidige prijzen weten? Neem eens contact met ons op! Wij bieden enkel sim-only abonnementen.

Waarom kiezen voor ons?

Ons team staat dag en nacht voor jou klaar! Wij werken niet van 9 tot 5. Heb je een vraag, stel 'm. Heb je een probleem? Neem dan contact op met onze nooddiensten! Wij zorgen ervoor dat jouw telefonie installatie werkt zoals het moet, en dat jij verder kunt met wat jij leuk vind om te doen.

Neem eens contact met ons op! Wij adviseren jou graag over alle mogelijkheden op gebied van telefonie.