Webdesign

Ieder bedrijf heeft tegenwoordig een website nodig. Een website hoeft gelukkig niet duur te zijn! Wij van Congreats ontwikkelen vele soorten websites & webshops. Geheel naar jouw wensen, maar ook volledig aansluitend bij jouw branche.

Wij ontwikkelen websites in onder andere Wordpress, Joomla, Congreats CMS of geheel op maat met programmeren. Ook ontwikkelen wij webshops in onder andere PrestaShop, Magento, Woocommerce, Congreats CMS of geheel op maat met programmeren. Wij adviseren jou graag over alle mogelijkheden.

Webshops

Wij ontwikkelen niet alleen websites, maar ook de meest complexe webshops. Wij zorgen ervoor dat jouw webshop verkoopt door de klant op plek 1 te zetten & een design te ontwerpen dat de klant volledig snapt.

Wij zijn een officiële partner van Mollie. Mollie is een 'Payment Service Provider', in het kort 'PSP'. Via Mollie kun je veel verschillende betaalmethodes accepteren op jouw webshop. Van internationale betaalmethodes, tot aan nationale betaalmethodes. Enkele voorbeelden hiervan zijn: iDeal, PayPal, creditcard, verschillende soorten cadeaubonnen maar ook via een bankoverschrijving. Wij vertellen jou hier graag meer over, neem eens contact met ons op!

Waarom kiezen voor ons?

Wij brengen jouw idee graag tot leven. Van schets tot realisatie. Dit doen wij onder andere met de nieuwste technologieën. Een website ontwikkeld door ons zal altijd mobiel vriendelijk zijn en beter gevonden kunnen worden door onder andere Google!

Ons team staat dag en nacht voor jou klaar! Wij zorgen ervoor dat jij verder kunt met wat jij leuk vindt. Wij zijn altijd transparant en eerlijk. Ook zijn wij in de meeste gevallen altijd extreem goedkoop!

Congreats CMS

Congreats CMS is een eigen systeem van ons. Hiermee kunnen de beste en op maat gemaakte websites ontwikkeld worden. Ook heb jij altijd alle controle, jij kan namelijk alles van de website zelf beheren.